Tuesday, January 18, 2011

kebuhsanan

Bosan tahap gabang der!!!!!!!!!
otax jemm pk bende lah ak nk bwt pasneh...
disebabkan ketandusan pikiran ak belek lah
beberapa story y ada kt tenet neh.....

so ak nk post senaskah  karangan yg ak dpt dr blog seseorg
n beberape pic dr gooogleeeee
baca lh
hasil yg ak dpt dr tenet y canggih

sangat2 terok aku neh.......<3

# part 1 -  pengkid

JOM KITA DENGAR LUAHAN HATI PENGKID


Pertama sekali, saya ingin menyuarakan ketidakpuasan hati saya terhadap akhbar-akhbar yang selalu menyiarkan isu pengkid. Sudah tidak ada masalah lainkah untuk dijadikan isu semasa? Saya juga pengkid, jadi saya ingin menyuarakan komen mengenai isu pengkid ini untuk tatapan semua pembaca. Pengkid wujud kerana sikap lelaki juga. Ada di antara pengkid dulunya wanita normal  tetapi mereka mengubah cara hidup untuk menjadiseperti lelaki selepas dikecewakan berkali-kali daripada segi zahir dan batin oleh lelaki. Mereka menghambakan diri kepada lelaki tetapi akhirnya diludah oleh lelaki. Memang tak semua begitu tetapi kebanyakan dan saya percaya melebihi 60 peratus begitu.

Jika seseorang ingin berubah,ia perlu datang dari hatimereka sendiri.Tidak guna mereka dipaksa. Jika seorang pengkid dipaksa berubah menjadi wanita normal dan dipaksa berkahwin tidakkah anda semua terfikir ia bakal menyiksa si lelaki yang menjadi suami mereka?Bukankahrumah tangga mereka juga akan binasa?Bolehkah ini dikatakan menyelamatkan institusikeluarga? Saya ada seorang rakan pengkid yang ingin berubah dan berkahwin tapi akhirnya rumah tangga mereka musnah kerana hati dan nalurinya bukan untuk lelaki.Bukan kahitu menambah dosa kepada dirinya kerana derhaka terhadap suaminya. Setiap orang diberikan hati dan otak untuk berfikir, jadi berilah masa kepada kami untuk berfikir.Biar kami tentukan sendiri bila dan bagaimana kami nak berubah.

Ada di antara pengkid berjaya menyelamatkan wanita yang kecewa dengan cinta dan rumah tangga daripada membunuh diri. Ini kerana kami lebih memahami mereka. Hakikatnya, banyak
lagi masalah lain yang membelenggu negara kita, antaranya kes buang anak, bohsia dan mat
rempit, seks rambang dan pelacuran, lelaki dan wanita tinggal serumah tanpa ikatan. Bukankahsemua kes ini lebih berat tapi kenapa isu pengkid yang tak banyak membawa masalah kepada negara harus dibangkitkan. Jika pengkid dihapuskan bolehkah kita menyelamatkan gadis-gadis Malaysia daripada menjadi ibu pada usia muda, membuang bayi dan menjadi pelacur?

Hak masing-masing untuk berpakaian seperti apapun. Kenapa tidak ditangkap mereka yang berpakaian seksi dan menjadi ikutan hingga terjadinya gejala rogol.Fikirkahanda semua kerana pengkid juga manusia biasa dan mereka dilahirkan bersama naluri ini. Kami tidak minta untuk jadi seperti ini tetapi naluri kami membuatkan kami terpaksa jadi begini.

Sejak saya kecil saya sudah seperti ini. Naluri ini lahir secara semula jadi dan bukan kami cari
sendiri.Bukan mudah untuk kami mengubah cara kami ini. Ia sama seperti memaksa lelaki sejati untuk bertukar menjadi wanita.
Ada hikmah mengapa Tuhan mencipta makhluk seperti kami. Kami adalah petanda dunia sudah hampir kiamat. Kami peringatan untuk manusia lain beringat-ingat. Kami bukan ingin dibelenggu dosa. Satu hari kelak Allah akan memberi hidayah dan kami akan terima dengan hati terbuka.

Saya berkata begitu kerana ada juga di kalangan kawan-kawan wanita saya yang bertudung ketika berdepan dengan masyarakat tetapi di rumah mereka ada kekasih dan hidup seperti suami isteri. Apa gunanya semua itu? Saya sarankan rakyat Malaysia jangan terlalu pening kepala dengan isu ini kerana banyak lagi masalah lain yang perlu difikirkan.
 
 
# part 2 -  gay
 
pada kowg yg punyai cowok rajen2 lah tgk jari cowok anda yerk!
heheheeheheeheeheheheheeh
sbb nye tereng........................
 
check yea jari pasangan maseng maseng
BOY jew!


# part 3 -  love

?????????????????????    ^_*    <3# part 4 -  couple

aku rndu seseorang tapi siapakah yg aku rindu??????

@%@#$$%$^&%2**&*%53%%%^@454!#$^^_))
aku blur..................... bukan die yg aku rindu!!!No comments:

Post a Comment